کشته شدن یک شهروند بلوچ توسط افراد مسلح ناشناس در شهرستان سب و سوران

به گزارش رسانک، روز چهارشنبه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳، یک شهروند بلوچ در دهستان کنت واقع در بخش هیدوچ از توابع شهرستان سیب و سوران توسط افراد مسلح ناشناس مورد هدف گلوله قرار گرفته و با اصابت چند گلوله جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند بلوچ “اکبر پاهنگ” ۳۰ ساله، فرزند محمدعمر، اهل روستای کنت واقع در بخش هیدوچ از توابع شهرستان سیب و سوران عنوان شده است.

گفتنی است شامگاه چهارشنبه اکبر در سوپر مارکت خود در حال جمع کردن وسایل بوده که دو راکب یک‌ موتورسیکلت به سمت وی شلیک کرده و او بر اثر جراحات ناشی ار اصابت گلوله جان خود را از دست داد.

از هویت و انگیزه افراد ضاربین تا لحظه تنظیم گزارش اطلاعی در دست نیست.

بر اساس گزارش های جمع آوری شده در سال ٢٠٢٣، دستکم ١٩٢ شهروند بلوچ مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس قرار گرفته اند که در بین آنها ١۵٠ نفر کشته و ۴٢ نفر زخمی شده‌اند. در بین این افراد دستکم پنج کودک و چهار زن نیز وجود دارند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*