به گزارش رسانک، امروز جمعه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ ، نیروهای تک تیرانداز بر روی ساختمان های بلند شهر زاهدان مستقر شده اند.
علیرغم این جو شدید امنیتی در زاهدان ، مردم با شجاعت به خیابان ها آمده و علیه جمهوری اسلامی ایران در حال شعار دادن هستند.
به گزارش رسانک، روز یکشنبه ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴، «محمد زینالدینی» شهروند بلوچ و یکی از دو زندانی محکوم به اعدام در پرونده درگیری با نیروهای سپاه، پس از تحمل …..ادامه خبر
رسانک/ امروز جمعه ۴ آذر ماه ۱۴۰۱ ، نیروهای سرکوبگر سپاه با تجهیزات کامل جنگی در مقابل مردم معترض در شهر خاش آمده و تیراندازی کردند.
به گزارش رسانک، صبح امروز چهارشنبه ٢٠ دی ماه ۱۴۰۲، بدنبال حمله سازمان جیش العدل به یک پاسگاه نیروهای انتظامی در روستای بیدلد از توابع شهرستان راسک، جت های جنگنده …..ادامه خبر
© 2025 تمام حقوق این وبسایت، بر اساس مقررات کپیرایت، برای رسانک محفوظ است.
Be the first to comment