کشته شدن یکی از نیروهای نظامی مجروح‌شده در پی تیراندازی افراد مسلح در ایرانشهر پس از ۹ روز/ همراه وی مجروح شد

به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵، یکی از دو نیروی نظامی که صبح روز ۴ مردادماه، حوالی ساعت ۱۰:۳۰ در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس به خودروی سمند پلاک شخصی نیروهای فراجا در منطقه سرزه شهرستان ایرانشهر مجروح شده بودند، پس از ۹ روز تحمل جراحت جان خود را از دست داد.

هویت این نیروی نظامی، «نورالله نارویی»، فرزند سید و اهل شهر بزمان از توابع شهرستان ایرانشهر و از کارکنان بخش گزینش فرماندهی انتظامی ایرانشهر توسط رسانک احراز شده و از هویت نیروی مجروح‌شده تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

به گفته منابع رسانک، خودروی هدف قرار گرفته متعلق به نیروهای فراجا بوده که سرنشینان آن با لباس شخصی و خودروی سمند پلاک شخصی در حال تردد در حوالی منطقه سرزه بودند، که از سوی یک سرنشینان یک خودروی پژو هدف تیراندازی قرار گرفتند.

منابع افزوده‌اند: این افراد ابتدا به بیمارستان خاتم‌الانبیا ایرانشهر منتقل شده‌اند و سپس نورالله به زاهدان و تهران منتقل شده ولی به دلیل شدت جراحات وارده پس از ۹ روز جان خود را از دست داده است.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این تیراندازی را بر عهده نگرفته است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*