تداوم بلاتکلیفی یک شهروند بلوچ در زندان اردکان؛ نزدیک به ۱۹۷ روز بازداشت بدون تعیین تکلیف

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۱ شهریورماه ۱۴۰۵، یک شهروند بلوچ اهل روستای طبسین از توابع شهرستان نهبندان، با گذشت نزدیک به ۱۹۷ روز از زمان بازداشت، همچنان بدون تعیین تکلیف قضایی در زندان اردکان استان یزد محبوس است و تداوم این وضعیت موجب نگرانی خانواده و نزدیکان وی شده است.

هویت این شهروند بلوچ، «یونس یوسف‌زهی»، ۲۲ ساله، فرزند محمدنبی و اهل روستای طبسین واقع در دهستان بندان، بخش مرکزی شهرستان نهبندان عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، یونس یوسف‌زهی در تاریخ ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ بازداشت شده و از آن زمان تاکنون در زندان اردکان یزد به سر می‌برد. گفته شده است که بازداشت او در ارتباط با اعتراضات روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ صورت گرفته است.

منابع نزدیک به خانواده عنوان کرده‌اند که مبنای پرونده این شهروند، اظهارات یا ادعای مطرح شدن نام وی از سوی فردی دیگر در ارتباط با اعتراضات بوده است، با این حال تاکنون مستند یا مدرک مشخصی که مشارکت یونس یوسف‌زهی در این اعتراضات را اثبات کند، به خانواده ارائه نشده است.

با وجود گذشت نزدیک به شش ماه و نیم از زمان بازداشت، این شهروند همچنان در زندان به سر می‌برد و خانواده او از طولانی شدن روند رسیدگی و نبود تعیین تکلیف روشن درباره وضعیت قضایی وی ابراز نگرانی کرده‌اند.

تداوم بازداشت طولانی‌مدت بدون تعیین تکلیف روشن و دسترسی خانواده به اطلاعات شفاف درباره روند پرونده، نگرانی‌ها درباره رعایت حقوق قانونی و دادرسی عادلانه این شهروند بلوچ را افزایش داده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*