بازداشت و بلاتکلیفی دو شهروند بلوچ با نسبت پدری و پسری با گذشت ۲۵ روز بازداشت در جیرفت

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۵، دو شهروند بلوچ که با همدیگر نسبت پدر و پسری دارند و در ۱۳ خردادماه در شهرستان جیرفت توسط نیروهای نظامی بازداشت شده‌اند، با گذشت ۲۵ روز، همچنان بدون تفهیم اتهام و تعیین وضعیت پرونده، در زندان این شهر در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

هویت این دو شهروند بلوچ، «عبدالمجید کردتمینی» ۴۲ ساله، فرزند نورمحمد و «بنیامین کردتمینی» ۱۹ ساله، فرزند عبدالمجید، هر دو اهل شهرستان میرجاوه عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، این دو نفر توسط نیروهای نظامی در شهرستان جیرفت، بدون ارائه حکم قضایی و بدون تفهیم اتهام بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند. خانواده این دو شهروند پس از پیگیری‌های فراوان، متوجه شده‌اند که آنان در زندان جیرفت نگهداری می‌شوند اما با وجود مراجعات مکرر به نهادهای مسئول، تاکنون هیچ‌یک از مراجع ذی‌ربط درباره علت بازداشت، اتهامات احتمالی یا وضعیت پرونده آنان پاسخ روشنی ارائه نکرده‌اند.

بر اساس داده‌های گردآوری‌شده در مجموع دستکم ۹۷۸ نفر در طول سال ۲۰۲۵ در بلوچستان بازداشت شده‌اند. از میان این افراد، ۳۹۴ نفر فاقد مدارک هویتی یا شناسنامه بوده‌اند. در این میان، ۱۹ مورد بازداشت گروهی ثبت شده که در آن‌ها بیش از یک نفر به‌طور هم‌زمان بازداشت شده‌ و در ۱۲ مورد شمار بازداشت‌شدگان در یک اقدام واحد بیش از پنج نفر بوده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*