احراز هویت دو شهروند بلوچ کشته و مجروح‌شده در تیراندازی نیروهای امنیتی در ایرانشهر؛ بازداشت یکی از بستگان پس از مراجعه به بیمارستان

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۵، هویت دو شهروند بلوچ که شامگاه چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه، در پی تیراندازی نیروهای نظامی و امنیتی به خودروی آنان در سه‌راهی منطقه خیرآباد ایرانشهر هدف گلوله قرار گرفتند، احراز شده است.

هویت شهروند کشته‌شده، «فرهاد عزیزی»، ۲۹ ساله، فرزند اسلم و اهل روستای کَند واقع در بخش ساربوگ و شهروند مجروح، «قیوم رئیسی»، فرزند لال‌بخش و اهل روستای بانشیپ از توابع شهرستان قصرقند توسط رسانک احراز شده است. با این حال، تاکنون اطلاع دقیقی از وضعیت سلامت قیوم در دست نیست و مشخص نیست که وی بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داده یا همچنان زنده و تحت درمان است.

به گفته منابع رسانک، پس از انتقال شهروندان هدف گلوله قرارگرفته به بیمارستان خاتم‌الانبیاء ایرانشهر، پدر فرهاد عزیزی به همراه یکی دیگر از بستگان نزدیک این خانواده، از شهرستان قصرقند به ایرانشهر سفر کرده و برای پیگیری وضعیت آنان به بیمارستان مراجعه کرده‌اند. در جریان این مراجعه، دستکم یکی از آنها با نام «احسان عزیزی» را بدون حکم قضایی و ارائه توضیحات، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

منابع همچنین از حضور نیروهای نظامی و امنیتی در مقابل ورودی بیمارستان و کنترل رفت‌وآمد مراجعه‌کنندگان خبر داده‌اند. این نیروها پس از انتقال مجروحان به بیمارستان در محل مستقر شده و مانع ورود برخی افراد به این مرکز درمانی شده‌اند.

گفتنی است که فرهاد عزیزی پیشتر در ۱۹ آذرماه ۱۳۹۷ در حالی که از زاهدان قصد سفر به شیراز برای کار کارگری داشت، در ترمینال مسافربری اتوبوسرانی توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت و سپس در ۱۳ اسفند ماه همان سال با قید وثیقه آزاد شده بود.

در همین حال، گزارش‌های تأییدنشده‌ای به رسانک رسیده که حاکی از مجروح شدن دو نیروی امنیتی در جریان این تیراندازی است. رسانک تاکنون نتوانسته است این موضوع را به‌طور مستقل تأیید کند و بررسی‌ها درباره صحت آن ادامه دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*