به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ماه ۱۴۰۴، شماری از شهروندان بلوچ در روستای جوزدر از توابع شهرستان نیکشهر با پیوستن به اعتراضات سراسری در بلوچستان، حمایت خود را از «دکتر مهرنگ بلوچ» اعلام کردند و خواستار آزادی فوری او شدند.
معترضان با انتشار تصاویر «دکتر مهرنگ بلوچ» و اعضای سازمان «بلوچ یکجهتی»، نارضایتی خود را از بازداشت این افراد توسط نیروهای نظامی پاکستان ابراز کردند و شعارهایی علیه حکومت پاکستان سر دادند.
شایان ذکر است که امروز در بسیاری از شهرهای مختلف بلوچستان، اعتراضات گستردهای علیه سرکوبگریهای رژیم جمهوری اسلامی پاکستان شکل گرفت. این اعتراضات در واکنش به سرکوب شدید تجمعات مسالمتآمیز مردم و بازداشت گسترده شهروندان بلوچ در شرق بلوچستان طی روزهای اخیر صورت گرفته است.
این موج اعتراضات که در سراسر بلوچستان در حال گسترش است، نشاندهنده نارضایتی عمیق مردم از سیاستهای سرکوبگرانه و مطالبه جدی آنان برای آزادی بازداشتشدگان و پایان یافتن ظلم و استبداد در بلوچستان است.
Be the first to comment