حمایت طوایف «نوتی‌زهی، بارانزهی، اجباری و کاشانی» از مولوی عبدالحمید با حضور در مسجد مکی زاهدان

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۵، جمعی از علما، ریش‌سفیدان، معتمدان و شهروندان طوایف «نوتی‌زهی، بارانزهی، اجباری و کاشانی» با حضور در مسجد مکی زاهدان و دیدار با مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام‌جمعه زاهدان، حمایت خود را از مواضع و دیدگاه‌های وی اعلام کردند.

حاضران در این دیدارها ضمن اعلام همبستگی با مولوی عبدالحمید، بر حمایت از مواضع وی درباره مسائل اجتماعی و امنیتی استان، به‌ویژه مخالفت با آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی و ضرورت تأمین امنیت شهروندان تأکید کردند.

این دیدارها در ادامه حضور و اعلام حمایت طوایف مختلف سیستان و بلوچستان در مسجد مکی زاهدان انجام شده است؛ روندی که طی روزهای اخیر و پس از اظهارات مصطفی محامی، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در سیستان و بلوچستان، درباره مولوی عبدالحمید شدت گرفته است.

محامی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۶ مردادماه، بدون نام بردن مستقیم از مولوی عبدالحمید، وی را به ترویج «افکار وهابیت»، تکفیر مسلمانان و زمینه‌سازی برای ناامنی در استان متهم کرده بود. این اظهارات با واکنش شماری از علما، طوایف، ریش‌سفیدان، معتمدان و شهروندان بلوچ روبه‌رو شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*