تداوم قطع سهمیه سوخت ماشین‌های سنگین در سیریک؛ پنج ماه بی‌پاسخی به مطالبات مردم

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۴، با گذشت بیش از پنج ماه، سهمیه سوخت ماشین‌های سنگین از جمله لودرها و بلدوزرها در شهرستان سیریک همچنان توسط ادارات مسئول تأمین نشده است. این در حالی‌ست که شهروندان بارها به نهادهای مختلفی مانند فرمانداری، بخشداری، اداره صنعت و معدن و دیگر ادارات مرتبط مراجعه کرده‌اند اما با وجود پیگیری‌های مکرر، هیچ نهاد و مسئولی پاسخ‌گو نبوده و تنها با پاسکاری بین ادارات روبرو شده‌اند.

یکی از شهروندان سیریکی در گفتگو با رسانک عنوان کرد که طی این مدت، تنها در فروردین‌ماه جاری پانصد لیتر سوخت به مالکان این ماشین‌ها داده شده که این میزان حتی برای دو روز فعالیت نیز کافی نیست. به گفته او، نبود شرکت نفت در سیریک نیز موجب شده تا مردم برای پیگیری سهمیه و سوخت موردنیاز خود مجبور به رفت‌وآمد به میناب شوند که این موضوع علاوه بر زحمت، هزینه‌های زیادی به آنها تحمیل می‌کند.

ادامه این وضعیت و عدم تأمین سوخت موردنیاز ماشین‌های سنگین باعث توقف پروژه‌های عمرانی، کاهش فعالیت‌های اقتصادی و اختلال در زندگی روزمره بسیاری از خانواده‌ها در شهرستان سیریک شده است. تعطیلی لودرها و بلدوزرها، به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند ساخت‌وساز، راه‌سازی و خدمات محلی، تأثیر مستقیمی بر معیشت مردم گذاشته و روند زندگی آنان را دچار مشکل کرده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*