مدیرکل تقسیمات کشوری: طرح تقسیم استان سیستان‌وبلوچستان غیرکارشناسی و چالش‌برانگیز است

به گزارش رسانک، بازی های سیاسی رژیم جمهوری اسلامی ایران در خصوص تقسیم بلوچستان همچنان ادامه دارد. 

مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور با «غیرکارشناسی» و «چالش‌برانگیز» توصیف کردن طرح تقسیم بلوچستان، گفت: دولت برنامه‌ای برای تقسیم این استان و ایجاد استان‌های جدید ندارد.

در پی انتشار اخباری در خصوص طرح تقسیم استان بلوچستان و سیستان ، زهرا احمدی، مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور ضمن «غیر کارشناسی» و «چالش برانگیز» توصیف کردن طرح، اعلام کرد: این طرح بدون توجه به شرایط و پیچیدگی‌های خاص این استان در ابعاد اجتماعی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی مطرح شده؛ بنابراین پرداختن به آن بدون توجه به این ابعاد، قطعاً اجماع عمومی را به همراه نخواهد داشت و چه بسا موجب پسرفت توسعه‌ای منطقه شود. 

احمدی با بیان اینکه «ضروری است مباحث مرتبط با تقسیم استان‌ها، همراه با مطالعات کارشناسی از مجرای مبادی اصلی تخصصی مطرح و پیگیری شود»، افزود: حجم و گستردگی این نوع مباحث تخصصی به‌ویژه در این استان، نیازمند مطالعات گسترده و چندوجهی است. به عنوان مثال، ضرورت دارد استفاده از ظرفیت دریا و مرزهای زمینی و دریایی در توسعه عدالت‌محور مورد توجه قرار گیرد. 

وی تأکید کرد: در حال حاضر دولت برنامه‌ای برای تقسیم این استان و ایجاد استان‌های جدید ندارد.

گفتنی‌ست؛ محسن دهنوی، عضو هیئت‌رییسه مجلس شورای اسلامی، ۲۸ آبان امسال از اعلام وصول طرح نحوه اعمال نظارت مجلس شورای اسلامی بر مصوبات شوراهای عالی کشور و طرح تفکیک استان بلوچستان و سیستان به چهار استان خبر داد.

زهرا احمدی در حالی این اظهارات را بیان کرده که حدود شش ماه بعد عمر این دولت به پایان خواهد رسید و باتوجه به بافت مجلس یازدهم، رژیم ایران بار دیگر در صدد یک بازی سیاسی جهت همسو کردن مردم بیشتری به سوی خود است. 

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*