جبهه مبارزین مردمی تأیید کرد؛ نیروهای این گروه در سراوان با نیروهای امنیتی ایران درگیر شدند

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۱ مهرماه ۱۴۰۵، «جبهه مبارزین مردمی» با انتشار اطلاعیه‌ای تأیید کرد که نیروهای این گروه در محدوده جهادآباد شهرستان سراوان، معروف به «داب»، با نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران درگیر شده‌اند. این گروه اعلام کرده که در جریان این درگیری که از حوالی ساعت ۱۴:۱۰ آغاز شده و چند ساعت ادامه داشته، چهار نفر از نیروهای آن کشته شده‌اند.

بر اساس اطلاعیه «جبهه مبارزین مردمی»، درگیری پس از آن آغاز شده که نیروهای امنیتی یک محل استقرار نیروهای این گروه را محاصره کرده‌اند. این گروه اعلام کرده است که پس از بررسی وضعیت و آرایش نیروهای حاضر در محل، تعدادی از نیروهای خود را برای پشتیبانی از افراد تحت محاصره به منطقه اعزام کرده و درگیری سنگینی میان دو طرف شکل گرفته است. به گفته این گروه، سه نفر از کشته‌شدگان از نیروهای تحت محاصره و یک نفر از نیروهای اعزامی برای پشتیبانی بوده‌اند.

«جبهه مبارزین مردمی» همچنین اعلام کرده که در جریان این درگیری ده‌ها تن از نیروهای جمهوری اسلامی کشته و زخمی شده‌اند و در میان کشته‌شدگان، سرتیپ دوم «حسین ظریفی»، فرمانده قرارگاه عملیاتی سجاد در سراوان، و «احمد هراتی زراعتی»، مسئول اطلاعات این قرارگاه، قرار داشته‌اند. پیشتر نیز گزارش‌هایی درباره کشته‌شدن این دو نیروی امنیتی در جریان درگیری منتشر شده بود.

این گروه در پایان اطلاعیه خود با اشاره به حضور نیروهایش در مناطق مختلف بلوچستان، اعلام کرده است که در برابر آنچه «تجاوز نیروهای سرکوبگر» عنوان کرده، واکنش نشان خواهد داد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


نوزده − چهار =