بازداشت پنج کارگر بلوچ پس از سفر به تهران

به گزارش رسانک، روز جمعه ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۴، پنج شهروند بلوچ که به‌عنوان کارگر ساده در یک رستوران در منطقه راه‌آهن تهران مشغول به کار بودند، توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران بازداشت شدند.

هویت این پنج نفر، «ثناء‌الله قنبرزهی»، «اسماعیل قنبرزهی»، «عادل قنبرزهی»، «مسلم قنبرزهی» و «حامد قنبرزهی» عنوان شده است.

همگی این افراد از اهالی روستاهای چاه‌زرد و شورک از توابع شهرستان زاهدان هستند و برای تأمین معیشت خانواده‌های خود به تهران مهاجرت کرده بودند.

به گفته منابع مطلع، احتمال می‌رود که عادل و مسلم قنبرزهی زیر ۱۸ سال سن داشته و در ردیف افراد زیر سن قانونی قرار گیرند.

این بازداشت‌ها در حالی صورت گرفته که در پی تنش‌های نظامی اخیر میان جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل، موجی از بازداشت‌های گسترده در تهران و دیگر شهرهای کشور به بهانه‌های امنیتی، به‌ویژه اتهاماتی چون جاسوسی، به جریان افتاده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*