تصویری از شهروند بلوچ غرق‌شده در ساحل رمین شهرستان چابهار

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵، پیکر یک شهروند بلوچ که از شامگاه گذشته در محدوده ساحلی روستای رمین از توابع شهرستان چابهار مفقود شده بود، پس از حدود ۱۸ ساعت جستجو توسط مردم منطقه و نیروهای هلال احمر از آب بیرون کشیده شد.

هویت این شهروند بلوچ، «محمد محتشمی (میربلوچزهی)»، ۲۷ ساله، فرزند شیردل و اهل روستای کوش واقع در بخش نسکند از توابع شهرستان سرباز توسط رسانک محرز شده است.

به گفته منابع رسانک، این شهروند شامگاه گذشته به محدوده ساحلی کلات‌رود در روستای رمین رفته و پس از آنکه سوییچ خودرویش میان صخره‌ها افتاده، جهت پیدا کردن آن به پایین رفته ولی بر اثر امواج شدید دریا، جریان آب وی را به داخل آب برده است.

منابع افزوده‌اند: وی قبل از گرفتار شدن میان صخره‌ها و امواج دریا با نزدیکان خودش تماس گرفته و درخواست کمک کرده ولی پس از رسیدن آنها، اثری از او نبوده است. او همچنین، خودروی خود را در نزدیکی صخره‌های ساحلی پارک کرده است.

مردم محلی و نیروهای امدادی عملیات جستجو برای یافتن این شهروند را آغاز کرده‌اند که در نهایت پیکر وی پس از حدود ۱۸ ساعت در آب پیدا و از دریا بیرون کشیده شد.

بر اساس داده‌های مستندشده، در سال ۲۰۲۵ در مجموع ۳۱ نفر بر اثر غرق‌شدگی جان خود را از دست داده‌اند که از میان آنان ۱۸ نفر کودک بوده‌اند. همچنین دو نفر از قربانیان تبعه افغانستان بوده‌اند. محل وقوع این موارد شامل دریا (۱۱ مورد)، رودخانه (۷ مورد)، استخر (۴ مورد)، کانال آب (۳ مورد)، سد (۲ مورد)، چاه نیمه (۲ مورد)، گودال (۱ مورد) و سیلاب (۱ مورد) گزارش شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 5 =