احراز هویت دو شهروند بلوچ کشته‌شده در پی تیراندازی نیروهای امنیتی در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۵، هویت دو شهروند بلوچ که شامگاه یکشنبه ۱۲ مهرماه، در پی تیراندازی نیروهای امنیتی لباس‌شخصی در محدوده فلکه کوزه، واقع در منطقه بازار مشترک زاهدان، کشته شده بودند، احراز شده است. پیشتر رسانک در گزارشی از کشته‌شدن دستکم دو شهروند بلوچ در این حادثه خبر داده بود.

هویت این دو شهروند، «محمد ریگی (سنجرانی)»، ۲۲ ساله و «عزیز ریگی»، ۲۳ ساله، معروف به «لالاگل»، احراز شده است. محمد ریگی شاگرد خودرو سوختبری بوده و با مشکل حرکتی در پا مواجه بوده است. همچنین، منابع از حضور فرد سومی با نام خانوادگی ریگی در این حادثه خبر داده‌اند، اما هویت کامل او تاکنون مشخص نشده است.

به گفته منابع، این افراد هنگام نزدیک‌شدن نیروهای لباس‌شخصی دست‌های خود را بالا برده و اعلام کرده بودند که تسلیم هستند، اما نیروها به سوی آنان تیراندازی کردند. پس از زمین‌افتادن افراد، تیراندازی از فاصله نزدیک ادامه یافته و نیروهای حاضر پس از حادثه، پیکرهای کشته‌شدگان را با خود برده‌اند. همچنین، تصاویر دوربین‌های مداربسته مغازه‌های اطراف نیز پاک شده است.

گفته می‌شود که خانواده‌ها چندین روز از سرنوشت این افراد بی‌اطلاع بوده و نمی‌دانسته‌اند که آنان زنده هستند یا کشته شده‌اند. پس از گذشت چند روز، مسئولان امنیتی با خانواده‌ها تماس گرفته و اعلام کرده‌اند که دو نفر کشته شده‌اند و پیکرهای آنان در سردخانه قرار دارد. آنها از خانواده‌ها خواسته‌اند برای تحویل پیکرها هزینه پرداخت کنند.

رسانه‌های حکومتی نیز پس از این حادثه، از کشته‌شدن دو فرد مسلح و فراری در محدوده فلکه کوزه زاهدان خبر داده و این حادثه را در چارچوب یک عملیات امنیتی توصیف کرده بودند؛ روایتی که با اظهارات منابع درباره تسلیم‌شدن افراد پیش از تیراندازی تفاوت دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 3 =