کشته شدن یک نیروی نظامی در پی تیراندازی افراد مسلح در فاریاب

به گزارش رسانک، شامگاه امروز پنجشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۵، یک نیروی نظامی در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس در مرکز شهر فاریاب در منطقه رودبارزمین با اصابت گلوله جان خود را از دست داد.

هویت این نیروی انتظامی، «مهدی جمشیدی» با درجه سرگرد، اعلام شده و رسانه‌های حکومتی از وی به‌عنوان یکی از کارکنان نیروی انتظامی شهرستان فاریاب نام برده‌اند.

بر اساس گزارش‌های اولیه، این تیراندازی در مرکز شهر فاریاب رخ داده و فرد هدف قرار گرفته پس از اصابت گلوله جان خود را از دست داده است. جزئیات بیشتری درباره نحوه وقوع تیراندازی و چگونگی هدف قرار گرفتن این نیروی انتظامی منتشر نشده است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از هویت و انگیزه افراد مسلح اطلاعی در دست نیست و هیچ گروهی نیز مسئولیت این تیراندازی را بر عهده نگرفته است.

این حمله در حالی انجام شده که شامگاه گذشته ۱۵ مهرماه افراد مسلح به ستاد فرماندهی نیروهای انتظامی در شهر جالق (گلشن) و صبح امروز ۱۶ مهرماه نیز به یک خودروی نیروهای نظامی در نصرت‌آباد زاهدان و دو خودروی نیروهای نظامی در محور مواصلاتی نیکشهر به کنارک تیراندازی کرده‌اند که در مجموع، دست‌کم دو نیروی نظامی کشته و سه تن دیگر مجروح شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


یازده + هجده =