کشته شدن یک سوختبر بلوچ بر اثر تیراندازی یگان امداد در استان هرمزگان

به گزارش رسانک، روز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵، تیراندازی نیروهای یگان امداد به سمت یک خودروی سوختبر در بندرعباس منجر به اصابت گلوله و کشته شدن یک سوختبر بلوچ اهل شهرستان زابل شد.

هویت این سوختبر بلوچ، «علی براهویی (زیرکاری)»، ۳۳ ساله، فرزند رضا و اهل روستای ماده‌کاریز از توابع شهرستان زابل، توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، علی براهویی دارای معلولیت جسمی و پدر سه دختر بوده است. یکی از دختران او به بیماری کلیوی مبتلا بوده و تحت نظر پزشک متخصص قرار داشته و هزینه داروهای وی ماهانه چند میلیون تومان بوده است. این شهروند برای تأمین هزینه‌های زندگی خانواده و مخارج درمان فرزندش در استان هرمزگان به سوختبری مشغول بوده است.

لازم به ذکر است که در طول سال ۲۰۲۵ در مجموع دستکم ۱۷۳ سوختبر کشته و ۱۳۲ نفر مجروح شده‌اند. در نتیجه حوادث جاده‌ای، ۱۳۱ نفر جان باخته و ۸۰ نفر مجروح شده‌اند. در اقدامات نظامیان از جمله تیراندازی، انفجار مین، تعقیب‌وگریز و ضرب‌وجرح توسط آنها ۳۷ نفر کشته و ۴۴ نفر مجروح شده‌اند. دو نفر در پی فعالیت سوختبری دچار غرق‌شدگی شده‌اند. افزون بر این، آتش‌سوزی به کشته‌شدن ۱ نفر و مجروح‌شدن ۷ نفر انجامیده و در تیراندازی افراد مسلح ناشناس ۲ نفر کشته و ۱ نفر مجروح شده‌اند. همچنین، در این سال دستکم ۲۱۱ سوختبر بازداشت شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


هفده − یازده =