انباشت زباله و وضعیت نامناسب بهداشتی در یکی از خیابان‌های چابهار؛ گلایه شهروندان از بی‌توجهی شهرداری

به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۵، شهروندان در چابهار از انباشته شدن زباله در خیابان نور این شهر و بی‌توجهی مسئولان شهری به وضعیت بهداشتی منطقه گلایه کردند و می‌گویند تا زمانی که زباله‌ها به اندازه یک تپه بزرگ جمع نشوند مسئولان مربوطه هیچ اقدامی در جهت پاکسازی انجام نمی‌دهند.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، در انتهای خیابان نور، پیش از بلوار توحید و در محدوده کوچه واله، حجم زیادی از زباله‌ها برای مدت طولانی در حاشیه خیابان جمع شده و بدون جمع‌آوری رها مانده است؛ موضوعی که باعث انتشار بوی نامطبوع، کرم‌زدگی و تجمع حشرات در اطراف شده و شرایط نامناسبی برای ساکنان و کسبه محل از جمله چند سوپرمارکت ایجاد کرده است.

به گفته شهروندان، این وضعیت حدود سه تا چهار ماه ادامه داشته و با وجود مشاهده و اطلاع مسئولان شهری، تاکنون اقدام مؤثری برای پاکسازی محل و جمع‌آوری زباله‌ها انجام نشده است. انباشت زباله در این نقطه از شهر، در حالی ادامه دارد که شهروندان آن را نشانه‌ای از ضعف مدیریت خدمات شهری و بی‌توجهی به مطالبات اولیه مردم در چابهار عنوان می‌کنند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*