کشته شدن دو نوجوان بلوچ در پی تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران در مرز کله‌گان ‌شهرستان گلشن

به گزارش رسانک، روز دوشنبه ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۵، دو نوجوان بلوچ که برای چرای گوسفندان خود به اطراف روستای بونسر در منطقه مرزی کله‌گان از توابع شهرستان گلشن (جالق) رفته بودند، هدف تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران قرار گرفته و جان خود را از دست دادند.

هویت این دو نوجوان بلوچ کشته شده، «علی سیاهانی»، حدودا ۱۸ ساله، فرزند نبروز و «عمران سیاهانی»، حدودا ۱۷ ساله، فرزند محمدانور، هر دو اهل روستای مرزی بونسر واقع در منطقه مرزی کلگان از توابع شهرستان گلشن عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، حوالی ساعت ۷ صبح، این دو نوجوان که برای چرای گوسفندان خود به اطراف روستا در منطقه مرزی کلگان رفته بودند، هدف تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران بدون ایست و هشدار قبلی قرار گرفته‌اند که در پی آن، عمران سیاهانی با اصابت دو گلوله به ناحیه قلب در محل جان خود را از دست داده و علی سیاهانی که همراه وی بوده، بر اثر اصابت گلوله زخمی شده ولی در محل رها شده است.

بستگان این دو نوجوان گفته‌اند: پیکر عمران توسط نیروهای نظامی جمع‌آوری و به پاسگاه مرزی کلگان منتقل شده، اما علی برای چند ساعت در محل حادثه باقی مانده و در حوالی ساعت ۱۲ ظهر، بستگان علی وی را در محل پیدا کرده و در حالی که هنوز زنده بوده، برای انتقال به بیمارستان اقدام کرده‌اند، اما او در مسیر انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده است.

تا لحظه تنظیم این خبر، از علت این تیراندازی نیروهای سپاه پاسداران اطلاعات بیشتری در دست نیست.

بر اساس مستندات گردآوری‌شده در سال ۲۰۲۵، تیراندازی مستقیم، یورش به منازل، انفجار مین و ضرب‌وجرح شهروندان توسط نیروهای نظامی و امنیتی دستکم ۱۷۳ نفر را در بلوچستان تحت تأثیر قرار داده است. از این تعداد، ۱۰۷ نفر جان خود را از دست داده و ۶۶ نفر مجروح شده‌اند که از میان کشته‌شدگان، ۳ زن و ۱ کودک حضور دارند و در میان مجروحان نیز ۱۶ زن و ۴ کودک ثبت شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*