مجروح شدن هشت نفر در پی تیراندازی و پرتاب گاز اشک‌آور به سوی معترضان توسط نیروهای نظامی در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴، پس از اقامه نماز جمعه در شهر زاهدان، نیروهای نظامی با تیراندازی و پرتاب گسترده گاز اشک‌آور به سمت شهروندان بلوچ، اقدام به سرکوب معترضان کردند که در نتیجه آن دستکم هشت نفر بر اثر اصابت گلوله ساچمه‌ای مجروح شدند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اطلاعات دقیقی از وضعیت جسمی و هویت مجروحان در دست نیست.

به گفته منابع رسانک، بدنبال تیراندازی نیروهای نظامی، حجم زیادی گاز اشک‌آور به سمت شهروندان حاضر در اطراف محل اعتراض پرتاب شده و فضای منطقه به‌شدت امنیتی شده است. هم‌زمان، معترضان با سر دادن شعارهایی از جمله «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای»، اعتراض خود را به حاکمیت جمهوری اسلامی نشان دادند.

این اعتراضات در حالی رخ داده که امروز سیزدهمین روز از تداوم اعتراضات سراسری در شهرهای مختلف ایران است و شهروندان بلوچ نیز هم‌زمان با دیگر نقاط کشور، نارضایتی خود را از وضعیت سیاسی، اقتصادی و سرکوب‌های مستمر حاکمیت به‌صورت خیابانی ابراز کرده‌اند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*