گسترش اعتراضات سراسری در شهرهای مختلف ایران؛ اختلال شدید اینترنت همزمان با سرکوب معترضان

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴، همزمان با تداوم و گسترش اعتراضات سراسری در بسیاری از شهرهای ایران، گزارش‌ها حاکی از حضور گسترده مردم در خیابان‌ها و سردادن شعارهای اعتراضی علیه رژیم جمهوری اسلامی ایران، شخص اول حکومت «علی خامنه‌ای» و کلیت نظام حاکم است؛ اعتراضاتی که در ادامه فشارهای اقتصادی، سیاسی و معیشتی شکل گرفته و در برخی مناطق با برخورد نیروهای سرکوبگر مواجه شده است.

شهر تهران در مناطق مختلف از جمله منیریه، فلاح، ستارخان، ونک و خیابان کلهر شاهد تجمعات گسترده، راهپیمایی و شعارهایی چون «مرگ بر دیکتاتور» و «تا آخوند کفن نشود، این وطن وطن نشود» بوده و در برخی نقاط، معترضان به نمادها و مراکز حکومتی حمله کرده و خودروها و تجهیزات وابسته به سپاه پاسداران به آتش کشیده شده است. همچنین گزارش‌هایی از حمله مردم به نیروهای یگان ویژه و درگیری با دسته‌های موتورسوار سرکوبگر در پایتخت منتشر شده است.

همزمان، اعتراضات در شهرهای قروه، اردبیل، تبریز، قزوین، بندرعباس، خلخال و دیگر مناطق کشور نیز گزارش شده و ویدئوهای منتشرشده از حضور گسترده مردم، آتش زدن نمادهای حکومتی و خیزش خیابانی علیه حاکمیت حکایت دارد. در قزوین، هزاران نفر به خیابان‌ها آمده و اعتراض خود را علیه رژیم حاکم نشان داده‌اند و در تبریز و اردبیل نیز گزارش‌هایی از خیزش مردمی و حمله به خودروهای وابسته به سپاه منتشر شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از اختلال شدید و گسترده اینترنت در شهرهای مختلف ایران حکایت دارد؛ موضوعی که همزمان با اوج‌گیری اعتراضات، دسترسی شهروندان به ارتباطات و اطلاع‌رسانی را با مشکل جدی مواجه کرده است. نهاد پایش اینترنت، نت‌بلاکس نیز اعلام کرده است که قطعی و اختلال اینترنت در بسیاری از استان‌های ایران ثبت شده و شاخص‌های فنی نشان‌دهنده محدودسازی گسترده شبکه در سطح کشور است؛ اقدامی که نگرانی‌ها درباره تشدید سرکوب و پنهان‌سازی ابعاد واقعی اعتراضات مردمی را افزایش داده است.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*