تداوم بازداشت و بی‌خبری از یک شهروند بلوچ با گذشت بیش از نود روز در زندان مرکزی زاهدان

به گزارش رسانک، امروز چهار‌شنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴، یک شهروند بلوچ که در هفته دوم اسفند ماه ۱۴۰۳ و روزهای ابتدایی ماه رمضان توسط نیروهای لباس شخصی شهرستان راسک در حوالی دوراهی پارود در این شهرستان بازداشت شده و علیرغم پیگیری‌های مکرر خانواده‌اش تاکنون هیچ اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست و همچنان ممنوع الملاقات و تماس در زندان مرکزی زاهدان به سر می‌برد.

هویت این شهروند جوان، «عبدالوحید زردکوهی»، حدودا ۲۳ ساله، فرزند امان‌الله و اهل روستای باندِمان واقع در دهستان سرکور از توابع شهرستان سرباز توسط رسانک محرز شده است.

به گفته منابع رسانک، عبدالوحید به کار سوختبری مشغول بوده و هیچ‌گونه فعالیت سیاسی نداشته است و در حالی که در حوالی دوراهی روستای پارود در حال تردد بوده، توسط نیروهای امنیتی بدون ارائه هیچ‌گونه حکم قضایی و توضیحی بازداشت و مستقیما به زاهدان منتقل شده است.

منابع افزوده‌اند: با پیگیری‌های انجام شده توسط خانواده وی، مشخص شده که وی حدود یک ماه پس از بازداشت، از بازداشتگاه به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده ولی با این وجود همچنان از داشتن تماس و ملاقات با خانواده‌اش محروم می‌باشد.

خانواده این شهروند بلوچ که تاکنون از داشتن وکیل نیز محروم است، به نهادهای امنیتی و قضایی در زاهدان مراجعه و خواستار رسیدگی وضعیت وی شده‌اند ولی هیچ‌ کدام از مقامات و نهادهای مسئول تاکنون پاسخ روشنی از وضعیت سلامتی و اتهام دقیق مطروحه علیه او ارائه نکرده‌ و فقط دلیل بازداشت وی را «مسائل امنیتی» و «فعالیت در فضای مجازی» عنوان کرده‌اند.

منابع همچنین گفته‌اند: حدود چند سال پیش، عبدالوحید بدلیل کار شاگردی خودروهای سوختبر دچار سانحه شده و بر اثر آن یکی از پاهای خودش را از دست داده و وضعیت جسمانی مناسبی ندارد. بی خبری از وضعیت او باعث نگرانی شدید خانواده وی شده است.

از اتهامات رسمی مطروحه علیه این شهروند تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دست نیست.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*