انباشت زباله و لاشه حیوانات در خیابان پیربخش زاهدان؛ بی‌توجهی شهرداری به مشکلات بهداشتی شهروندان

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۱ اسفند ماه ۱۴۰۳، انباشت زباله‌ها و لاشه حیوانات در خیابان پیربخش ۴۴ زاهدان، موجب ایجاد بوی نامطبوع و مشکلات بهداشتی شده است. یک شهروند با ارسال ویدئویی از این وضعیت، نسبت به بی‌توجهی مسئولان شهرداری به این معضل اعتراض کرده است.

این شهروند در اظهارات خود می‌گوید: «اینجا خیابان پیربخش، آخر پیربخش ۴۴ است. زباله‌ها اینجا ریخته شده‌اند، لاشه حیواناتی مثل مرغ و سگ در خیابان افتاده و بوی بدی تمام منطقه را گرفته است. هیچ رسیدگی به اینجا نمی‌شود. چندین بار فیلم گرفتیم، ارسال کردیم و پیگیری کردیم، اما هیچ اقدامی برای جمع‌آوری زباله‌ها انجام نشده است.»

انباشت زباله‌ها علاوه بر ایجاد منظره‌ای نامناسب در سطح شهر، موجب افزایش بیماری‌های مرتبط با آلودگی محیطی شده و سلامت ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند. شهروندان زاهدانی با ابراز نارضایتی از این وضعیت، خواستار اقدام فوری مسئولان شهری برای جمع‌آوری زباله‌ها و رسیدگی به این مشکل شده‌اند.

بی‌توجهی شهرداری زاهدان به مشکلات شهری در حالی ادامه دارد که بسیاری از مناطق این شهر با معضلات مشابهی روبه‌رو هستند، اما تاکنون اقدامی مؤثر برای رفع این مشکلات صورت نگرفته است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*