رسانک/ همبستگی و اتحاد دو ملت شجاع و آزاده کورد و بلوچ خاری بر چشمان رژیم جمهوری اسلامی ایران شده است.
شعار «بلوچ ءُ کُرد بْراس اَنت، شہ یک پسّ ءُ ماس اَنت» به معنای “بلوچ و کرد برادرند، از یک پدر و مادرند.” در زاهدان طنینانداز شد.
رسانک/ معترضان بلوچ در چابهار، تابلوی بلوار خمینی را کنده و لگدمال کردند. آنها با شعار “خمینی بی شرف” انزجار خود را از جمهوری اسلامی فریاد زدند.
به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۰، بنا به اعلام منابع دولتی، با افزوده شدن ۲۱۱ مورد جدید کرونا طی شبانه روز گذشته در استان بلوچستان و سیستان، …..ادامه خبر
به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳، نخلستانهای جالک و سینوکان دچار حریق شده و چندین نخل خرما، در آتش سوخته و خاکستر شدند. گفتنی است در پی …..ادامه خبر
© 2025 تمام حقوق این وبسایت، بر اساس مقررات کپیرایت، برای رسانک محفوظ است.
Be the first to comment