از حرف تا عمل/ اسماعیل حسین زهی بر ضرورت توسعه محورهای مواصلاتی تاکید کرد

رسانک/ اسماعیل حسین زهی عضو مجلس ایران در حالی بر ضرورت توسعه محورهای مواصلاتی و اصلاح نقاط حادثه خیز استان بلوچستان و سیستان تاکید کرده که عملا هیچگونه اقدامی در رفع این معضل صورت نگرفته است. 

اسماعیل حسین زهی طی مصاحبه‌ای گفت: بلوچستان و سیستان جزو پهناورترین استان‌های کشور است، اما سهم بسیار اندکی از بزرگراه دارد و به همین دلیل سالانه ده‌ها تن از هم استانی‌ها در جاده‌های غیر استاندارد جان خود را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه توسعه محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان از جمله مهم‌ترین مطالبه مردم این استان است، افزود: همچنین توسعه محورهای مواصلاتی منتهی به واش به عنوان چهار راه استان و تکمیل باند دوم محورهای «واش- دُزاپ» و «واش_پهره» از مطالبات دیرینه مردم است.

اسماعیل حسین زهی در حالی از ضرورت توسعه زیرساخت های مواصلاتی سخن می گوید که روز سه‌شنبه ۳ فروردين ماه ۱۴۰۰ در پی تصادف سه خودرو در محور واش به دزاپ شانزده نفر از جمله هشت کودک جان باختند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*