جان‌باختن دستکم یک سوختبر بلوچ در پی حادثه جاده‌ای و آتش‌سوزی خودرو در شهرستان راسک

به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۴ خرداد ماه ۱۴۰۵، در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای و دچار حریق شدن یک خودروی سوختبر در شهرستان راسک، یک سوختبر بلوچ جان خود را از دست داد.

هویت این شهروند بلوچ «منصور بلوچ‌محمدی»، فرزند عیسی و اهل روستای «کمبیگ‌دپ» واقع در بخش کیشکور از توابع شهرستان سرباز توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، خودروی حامل سوخت وی در جریان این حادثه از مسیر منحرف و واژگون شده و پس از آن دچار آتش‌سوزی شده است. در نتیجه این حادثه، منصور بلوچ‌محمدی بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

لازم به ذکر است که در طول سال ۲۰۲۵ در مجموع دستکم ۱۷۳ سوختبر کشته و ۱۳۲ نفر مجروح شده‌اند. در نتیجه حوادث جاده‌ای، ۱۳۱ نفر جان باخته و ۸۰ نفر مجروح شده‌اند. در اقدامات نظامیان از جمله تیراندازی، انفجار مین، تعقیب‌وگریز و ضرب‌وجرح توسط آنها ۳۷ نفر کشته و ۴۴ نفر مجروح شده‌اند. دو نفر در پی فعالیت سوختبری دچار غرق‌شدگی شده‌اند. افزون بر این، آتش‌سوزی به کشته‌شدن ۱ نفر و مجروح‌شدن ۷ نفر انجامیده و در تیراندازی افراد مسلح ناشناس ۲ نفر کشته و ۱ نفر مجروح شده‌اند. همچنین، در این سال دستکم ۲۱۱ سوختبر بازداشت شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*