ادامه حملات هوایی آمریکا به مواضع نظامی در کنارک؛ انتقال لانچرها به نزدیکی شهر و افزایش نگرانی شهروندان

به گزارش رسانک، بامداد امروز یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۴، حملات پی‌درپی و مداوم نیروهای ایالات متحده آمریکا علیه مقرهای نظامی به‌ویژه مواضع ارتش در شهرستان کنارک همچنان ادامه دارد. این حملات که از شامگاه ۹ اسفند با شدت بیشتری آغاز شده، در بازه‌های زمانی هر نیم‌ساعت و گاه هر یک ساعت تکرار شده و صدای انفجارهای شدید در نقاط مختلف شهر شنیده شده است.

به گفته منابع رسانک، وضعیت در کنارک بحرانی توصیف می‌شود و نیروهای ارتش و سپاه پاسداران لانچرهای موشکی را به نزدیکی مناطق شهری منتقل کرده‌اند تا با ایجاد سپر انسانی، مانع تداوم حملات هوایی شوند؛ اقدامی که نگرانی جدی شهروندان نسبت به به‌خطر افتادن جان غیرنظامیان را در پی داشته است.

گفتنی است که پیشتر در جریان حمله به ناوشکن منطقه سوم نیروی دریایی ارتش در آب‌های کنارک، یک شهروند بلوچ به نام «ماجد رنود» با اصابت ترکش جان خود را از دست داده است.

(تصویر مربوط به دود ناشی از حملات به پایگاه امام علی در ۹ اسفند می‌باشد.)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*