بازداشت و تداوم بی‌خبری از سرنوشت یک خواننده بلوچ در زاهدان پس از ۶ روز

به گزارش رسانک، امروز چهارشنبه ۱۷ دیذماه ۱۴۰۴، یک خواننده بلوچ که روز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه، در شهر زاهدان توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شده و با گذشت ۶ روز از زمان بازداشت، تاکنون هیچ‌گونه اطلاعات شفافی درباره وضعیت جسمی و شرایط حقوقی او در دست نیست؛ موضوعی که نگرانی جدی خانواده و اطرافیانش را به‌دنبال داشته و در سایه سکوت نهادهای مسئول همچنان ادامه دارد.

هویت این شهروند بلوچ، «جلیل رخشانی»، معروف به «جلیل آواره»، ۲۵ ساله و فرزند احمد است که به‌عنوان یکی از خوانندگان بومی بلوچ شناخته می‌شود.

به گفته منابع رسانک، از زمان بازداشت این خواننده تاکنون، هیچ اطلاع رسمی یا حتی غیررسمی درباره وضعیت سلامت یا اتهامات احتمالی مطرح نشده و به او اجازه تماس با خانواده نیز داده نشده است. این بی‌خبری مطلق، خانواده او را در وضعیت بلاتکلیفی و اضطراب قرار داده است؛ روندی که بار دیگر نشان‌دهنده نقض حقوق اولیه بازداشت‌شدگان و بی‌پاسخ‌ماندن مطالبات خانواده‌ها در برابر عملکرد نهادهای امنیتی در بلوچستان است.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*