بی‌عدالتی و قطع آب پنج خانوار در روستای وش چات برای ساخت‌وساز شخصی توسط مسئولان

به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴، یکی از شهروندان ساکن روستای وش چات در بخش تلنگ شهرستان قصرقند با ارسال شکایتی اعلام کرد که از بیش از یک سال پیش تاکنون، آب لوله‌کشی پنج خانوار این روستا به‌طور کامل قطع شده است. به گفته وی، دهیار سابق این روستا به بهانه ساخت‌وساز برای اقوام خود، مسیر لوله‌کشی فاضلاب و آب را قطع کرده و اهالی این چند خانوار مجبور به خرید آب از طریق تانکر با هزینه‌های بالا هستند.

با وجود پیگیری‌های مکرر این خانوارها از جمله تماس و مراجعه حضوری به فرمانداری قصرقند، بخشداری تلنگ، اداره آب و فاضلاب بخش تلنگ و حتی دیدار با دهیار جدید و مسئولان محلی که در سمت آبدار بخش تلنگ فعالیت دارند، هیچ اقدام موثری برای برقراری دوباره جریان آب انجام نشده است. مسئولان مربوطه بارها با بیان نبود بودجه، از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده‌اند.

این شهروند می‌گوید این وضعیت تا جایی پیش رفته که حتی حوض خانگی او نیز شکسته و امکان ذخیره آب نیز وجود ندارد. وی از رسانه‌ها و افکار عمومی خواسته صدای اعتراض او و خانوارهای آسیب‌دیده را به گوش مسئولان برسانند. او تاکید کرده است که مردم روستا در گرمای طاقت‌فرسای منطقه، حتی از ابتدایی‌ترین حق خود یعنی دسترسی به آب محروم مانده‌اند، در حالی که ساخت‌وسازهای اقوام مسئولان با قطع منابع عمومی انجام شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*