کشف پیکر یک سوختبر نوجوان بازداشت و کشته‌شده توسط نیروهای پاسگاه فهره در مرز کله‌گان جالق

به گزارش رسانک، روز گذشته ۲۱ فروردین‌ ماه ۱۴۰۴، پس از گذشت ۲۸ روز از بازداشت «عیسی نظری» نوجوان سوختبر بلوچ توسط نیروهای نظامی، جسد بی‌جان و متلاشی‌شده‌ او در منطقه‌ مرزی در درودان واقع در روستای فهره در منطقه کله‌گان از توابع شهرستان جالق (گلشن) که مورد هدف دو‌ گلوله قرار گرفته شده بود، کشف شد.

«عیسی نظری»، نوجوان ۱۵ ساله اهل کله‌گان، در تاریخ ۲۳ اسفند ماه ۱۴۰۳، پس از تیراندازی نیروهای پاسگاه فهره به همراه چند رأس الاغ و قاطر حامل سوخت بازداشت شده بود. همچنین نیروهای نظامی چهار رأس الاغ سوختبر را کشته و وسایل شخصی عیسی را نیز در محل انداخته بودند که پس از آن خانواده‌اش اعلام کرده بود که نیروهای پاسگاه در دو روز اول بازداشت او را تأیید کرده‌اند اما پس از آن منکر نگهداری او شده‌اند.

کشف جسد این شهروند در حالی رخ داده که پس از یک تماس تلفنی ناشناس، خانواده عیسی به محل اعلام شده توی این فرد ناشناس مراجعه و جسد فرزندشان را در منطقه‌ای ممنوعه و مین‌گذاری‌شده یافتند که به شدت پوسیده شده و از ناحیه پشت سر هدف گلوله قرار گرفته شده بود.

پیکر این شهروند ابتدا توسط پزشکی قانونی سراوان بررسی شده و سپس برای تکمیل روند معاینه به پزشکی قانونی زاهدان منتقل شده است. بنا بر گزارش پزشکی، علت مرگ شلیک گلوله از پشت سر اعلام شده است.

بستگان عیسی نظری با تأکید بر این‌که او در همان روز نخست بازداشت، هدف تیراندازی قرار نگرفته و در مقابل دیدگان همراهانش که خود را از ترس نیروهای نظامی پنهان کرده بودند، سالم بازداشت شده است و سپس او را از مکان بازداشت حدودا ۱۵ کیلومتر آن طرف‌تر منتقل کرده و هدف گلوله قرار داده‌اند که مرگ او را، نتیجه تیر خلاص نیروهای نظامی عنوان می‌کنند.

خانواده و بستگان او نسبت به انکار و پنهان‌کاری مأموران پاسگاه فهره اعتراض کرده‌اند. آن‌ها می‌گویند: «اگر مأموران از کشته شدن او خبر داشتند، چرا پنهان‌کاری کردند؟ اگر مرگ او در حین درگیری اتفاق افتاده بود، چرا جسدش در سکوت و بی‌خبری در نقطه‌ای دورافتاده رها شد؟»

منابع مطلع همچنین اشاره کرده‌اند که فرمانده پاسگاه فهره، «کوچکزایی»، پیش‌تر نیز به‌خاطر رفتارهای خشونت‌آمیز و تهدیدآمیز علیه شهروند بلوچ اهالی منطقه شناخته شده بوده و اکنون در میان مردم منطقه مظنون اصلی در این پرونده است.

گفتنی است که شامگاه ۲۳ اسفند‌ ماه ۱۴۰۳، این نوجوان سوختبر همراه با چند رأس الاغ و قاطر در حال عبور از منطقه بوده که توسط نیروهای پاسگاه فهره هدف گلوله قرار گرفت. در این تیراندازی، چهار رأس الاغ کشته شدند و عیسی نظری بازداشت شد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*