بیانیه جمعی از طوایف بلوچستان از حاجی حمید گمشادزهی

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۳، طوایف ریگی مولازهی، بریچی، چاریزهی (دامنی)، آسکانی، نهتانی، حسین‌زهی و جنگی‌زهی، کهرازهی، دهمرده، حسینی محمدحسنی (براهویی)، مزارزهی سیدبلانوشی با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، حمایت قاطع خود را از حاجی حمید گمشادزهی اعلام کرده و خواستار آزادی فوری و بی‌قیدوشرط وی شدند.

حاجی حمید گمشادزهی به عنوان یکی از چهره‌های مورد احترام مردم بلوچ، همواره در مسیر خیر، حل مسائل اجتماعی و حمایت از حقوق مردم گام برداشته است. هرگونه فشار و محدودیت علیه وی، نه‌تنها ناعادلانه بلکه اقدامی در راستای سرکوب بیشتر مردم بلوچستان تلقی می‌شود.

این طوایف عنوان کرده‌اند که ضمن محکوم کردن هرگونه برخورد ظالمانه، از تمامی نهادهای حقوق بشری، بزرگان و معتمدین بلوچ، فعالان مدنی و اقشار مختلف جامعه می‌خواهیم که در مسیر تحقق عدالت و دفاع از حقوق مشروع مردم، سکوت نکنند و برای آزادی حاجی حمید گمشادزهی از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

در پایان بیانیه ها تأکید شده که مطالبه آزادی حاجی حمید گمشادزهی، مطالبه‌ای عمومی و مشروع است و هرگونه بی‌توجهی به این خواسته، تنها به افزایش نارضایتی عمومی منجر خواهد شد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*