ربوده‌شدن یک کودک بلوچ توسط افراد مسلح ناشناس در شهرستان ایرانشهربه گزارش رسانک، امروز شنبه ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۵، یک کودک بلوچ، توسط سرنشینان یک دستگاه خودروی پژو پارس سفیدرنگ بدون پلاک در خیابان مرادی ۲۴ واقع در منطقه چاه‌جمال شهرستان ایرانشهر ربوده شده و این امر باعث نگرانی خانواده وی شده است.

هویت این کودک بلوچ ربوده شده، «فاروق نارویی»، ۱۳ ساله، فرزند جمشید و اهل منطقه چاه‌جمال از توابع شهرستان ایرانشهر توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، این کودک حوالی ساعت ۱۱ پیش از ظهر، در خیابان مرادی، کوچه ۲۴ واقع در منطقه چاه‌جمال، توسط سرنشینان یک دستگاه خودروی پژو پارس سفیدرنگ ربوده شده و افراد مذکور پس از ربودن وی با خودرو، محل را ترک کرده‌اند.

بنا بر اظهارات بستگانش، آنان با هیچ فرد یا گروهی خصومت یا اختلاف قبلی نداشته‌اند و از علت ربوده شدن فرزندشان و هویت افرادی که او را با خود برده‌اند، اطلاعی ندارند.

این امر موجب نگرانی شدید خانواده این کودک شده و آنها از شهروندان و مقامات مسئول حکومتی خواسته‌اند در یافتن فرزندشان کمک کنند. در صورتی که کسی از محل نگهداری یا سرنخ و جزئیاتی که در یافتن او کمک می‌کند، در اختیار دارد با شماره تلفن‌های
09159979280
09917061922
تماس بگیرد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*