
به گزارش رسانک، امروز یکشنبه ۳ آبانماه ۱۴۰۵، «امین قدوسیان»، شهروند بلوچ اهل شهرستان راسک، با گذشت ۱۱ روز از بازداشت توسط نیروهای اداره اطلاعات در چابهار، همچنان در بازداشت به سر میبرد و خانواده او از محل نگهداری، وضعیت حقوقی و اتهامات احتمالی علیه وی بیاطلاع هستند.
هویت این شهروند بلوچ، امین قدوسیان، حدوداً ۲۷ ساله، فرزند عصا، متأهل و دارای دو فرزند، اهل روستای شکرجنگل از توابع شهرستان راسک اعلام شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی، امین قدوسیان شامگاه چهارشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵، هنگامی که برای کارگری در چابهار حضور داشت، پس از خروج با موتورسیکلت متعلق به صاحبکارش برای خرید مایحتاج منزل، توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت شد.
خانواده این شهروند پس از گذشت چهار روز از بازداشت و بیاطلاعی از سرنوشت او، با مراجعه به کلانتری در چابهار مطلع شدند که وی توسط نیروهایی که گفته شده از مرکز استان آمده بودند، بازداشت شده است. با این حال، خانواده به دلیل ترس از پیگیریهای بیشتر، ناآشنایی با روندهای اداری و نداشتن فردی برای کمک به پیگیری پرونده، تاکنون نتوانستهاند اطلاعات بیشتری درباره وضعیت و محل نگهداری او به دست آورند.
تداوم بیخبری از وضعیت این شهروند، در حالی خانواده او را در بلاتکلیفی قرار داده که اطلاعاتی درباره محل نگهداری، دلایل بازداشت، اتهامات احتمالی و وضعیت دسترسی وی به خانواده و وکیل منتشر نشده است.
تا زمان تنظیم این گزارش، هیچ اطلاعات تأییدشدهای درباره وضعیت حقوقی و سرنوشت امین قدوسیان در دسترس نیست.
Be the first to comment