نارضایتی شهروندان سرباز از افزایش چندبرابری قیمت میوه و تره‌بار

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵، شهروندان شهرستان سرباز از افزایش قابل‌توجه و چندبرابری قیمت میوه و تره‌بار در این شهرستان ابراز نارضایتی کردند. بر اساس گزارش‌های دریافتی، بخشی از میوه و تره‌بار مورد نیاز شهروندان سرباز از شهرستان ایرانشهر تأمین و به این شهرستان منتقل می‌شود و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل، از جمله مشکلات مربوط به دسترسی به سوخت، به‌عنوان یکی از عوامل مؤثر بر افزایش قیمت‌ها مطرح شده است.

به گفته منابع رسانک، هر کیلوگرم انار باکیفیت در ایرانشهر حدود ۱۲۰ هزار تومان عرضه شده، اما همان محصول در شهرستان سرباز با قیمت ۲۷۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم عرضه می‌شود. همچنین قیمت هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی در ایرانشهر به‌ترتیب حدود ۴۰ و ۶۵ هزار تومان عنوان شده، در حالی که همین محصولات در مرکز شهرستان سرباز، کلات، تا حدود ۱۳۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

شهروندان سرباز می‌گویند فاصله جغرافیایی میان ایرانشهر و مناطق مختلف شهرستان سرباز، به‌تنهایی نمی‌تواند اختلاف قابل‌توجه قیمت برخی محصولات را توجیه کند و افزایش هزینه حمل‌ونقل نباید به‌گونه‌ای باشد که بخش عمده فشار اقتصادی آن بر مصرف‌کنندگان تحمیل شود. آنان از مسئولان اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و فرمانداری شهرستان سرباز خواسته‌اند با بررسی روند توزیع و قیمت‌گذاری میوه و تره‌بار، نسبت به جلوگیری از گران‌فروشی و نظارت بر بازار اقدام کنند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*