آزادی یک شهروند بلوچ پس از پنج روز از ربوده‌شدن توسط افراد مسلح ناشناس در زاهدان

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۹ شهریورماه ۱۴۰۵، یک فعال مذهبی اهل سنت بلوچ، پس از پنج روز از ربوده‌شدن توسط افراد مسلح ناشناس در مقابل مسجد مکی زاهدان با وساطت معتمدان و ریش‌سفیدان و علما آزاد شد. وی شامگاه چهارشنبه ۴ شهریورماه ۱۴۰۵، در مقابل مسجد مکی زاهدان توسط چند فرد مسلح ناشناس با استفاده از زور به داخل یک خودرو منتقل و ربوده شده بود.

هویت این شهروند بلوچ، «انس احمدزهی (ریگی)»، حدوداً ۱۹ ساله، فرزند احمد، اهل روستای هوشک از توابع شهرستان سراوان و ساکن زاهدان توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، انس از فعالان مذهبی و از اعضای «تبلیغ جماعت» بوده و برای تشکیل چهارماهه در مسجد مکی زاهدان حضور داشته است. وی شامگاه ۴ شهریورماه هنگام خروج از مسجد، توسط چند فرد ناشناس صدا زده شده و پس از نزدیک شدن، با استفاده از زور و اسلحه به داخل یک دستگاه خودرو منتقل و از محل خارج شده بود.

آزادی انس احمدزهی پس از پنج روز در حالی صورت گرفته که در ماه‌های اخیر موارد آدم‌ربایی و گروگان‌گیری در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان افزایش یافته و به یکی از نگرانی‌های جدی شهروندان تبدیل شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*