امام جمعه رَمین چابهار: مردم بلوچستان خواستار برکناری فوری مصطفی محامی هستند

به گزارش رسانک، روز جمعه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۵، مولوی خدابخش اسلام‌دوست، امام جمعه روستای رَمین شهرستان چابهار، در خطبه‌های نماز جمعه با انتقاد از اظهارات اخیر مصطفی محامی، نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان، درباره مولوی عبدالحمید، این سخنان را تفرقه‌انگیز و موجب ناراحتی و التهاب در جامعه عنوان کرد و خواستار برکناری فوری وی شد.

مولوی اسلامدوست با اشاره به سخنان محامی در نماز جمعه هفته گذشته (۱۶ مردادماه) گفت که نسبت دادن اتهام «وهابیت» به مولوی عبدالحمید و دیگر علمای بلوچستان نادرست است و افزود که علمای بلوچستان حنفی هستند. وی همچنین تأکید کرد که مولوی عبدالحمید نه‌تنها مسلمانان را تکفیر نمی‌کند، بلکه از حقوق غیرمسلمانان نیز دفاع می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه به اتحاد و انسجام نیاز دارد، گفت سخنان تفرقه‌انگیز و ایجاد اختلاف می‌تواند به همبستگی ملی آسیب بزند. اسلام‌دوست همچنین با رد این ادعا که سخنان مولوی عبدالحمید موجب ناامنی می‌شود، از مردم خواست درباره اینکه چه سخنانی موجب ایجاد اختلاف و التهاب در جامعه می‌شود، قضاوت کنند.

امام جمعه رَمین، مولوی عبدالحمید را «شخصیتی ملی و فراملی» و دلسوز و خیرخواه مردم و دولت توصیف کرد و گفت که تدبیر، حلم، فراست و بصیرت او برای مردم مشخص است. وی افزود که مولوی عبدالحمید برای منافع دیگران فعالیت نمی‌کند و هدف او خیرخواهی و دلسوزی برای جامعه است.

مولوی اسلامدوست در پایان ضمن محکوم کردن اظهارات محامی، گفت مردم بلوچستان خواستار برکناری فوری وی هستند. او همچنین حمایت خود و اهل سنت کشور از مولوی عبدالحمید را اعلام کرد و گفت که مردم بلوچستان از سخنان او حمایت می‌کنند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*