مجروح‌شدن یک شهروند بلوچ در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس در زاهدان

به گزارش رسانک، بامداد امروز دوشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵، یک شهروند بلوچ در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس در خیابان مزاری شهر زاهدان، از ناحیه پای چپ هدف اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شد.

هویت این شهروند، «امیر نارویی نصرتی»، ۲۹ ساله، فرزند حسن و اهل شهر زاهدان توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، این تیراندازی حدود ساعت ۱۲:۴۰ بامداد در خیابان مزاری، نبش مزاری ۲۰ رخ داده و وی بر اثر اصابت گلوله به ناحیه پای چپ مجروح شده است. امیر پس از این حادثه به بیمارستان منتقل شده و در بخش اورژانس بستری شده است.

منابع افزوده‌اند: امیر با هیچ فردی یا گروهی مشکل و اختلافی نداشته و از هویت و انگیزه افراد مسلح اطلاعی در دست نیست.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۲۵، در پی تیراندازی افراد مسلح ناشناس، دستکم ۴۰۷ شهروند بلوچ کشته یا مجروح شده‌اند. از این تعداد، ۲۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۱۴۱ نفر نیز مجروح شده‌اند. در میان افراد کشته‌شده، دستکم ۸ زن و ۱۶ کودک شناسایی شده‌ و در میان مجروحان، ۶ زن و ۱۵ کودک ثبت شده‌اند. مجموع کشته‌ها و مجروحان از ۴۶۹ نفر در سال ۲۰۲۴ به ۴۰۷ نفر در سال ۲۰۲۵ کاهش یافته که بیانگر کاهش حدود ۱۳ درصدی است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*