بازجویی چهارساعته از استاد سابق حوزه علمیه منبع‌العلوم کوه‌ون در اداره اطلاعات راسک

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵، مولوی «عبدالرئوف مهرانزهی»، استاد سابق حوزه علمیه منبع‌العلوم کوه‌ون، در ادامه فشارهای امنیتی بر علما و روحانیون بلوچ، به اداره اطلاعات راسک احضار و پس از حضور در این نهاد امنیتی، حدود چهار ساعت مورد بازجویی قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، وی که از استادان سابق حوزه علمیه منبع‌العلوم کوه‌ون است توسط اداره اطلاعات راسک با تماس تلفنی از مولوی مهرانزهی خواسته بود که به این اداره مراجعه کند. این روحانی بلوچ پس از مراجعه به اداره اطلاعات، حدود چهار ساعت تحت بازجویی قرار گرفته است.

این احضار و بازجویی در حالی صورت گرفته است که طی روزهای اخیر، چند تن از علما و روحانیون اهل‌سنت در راسک نیز از سوی اداره اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.

بر اساس اطلاعات و گزارش‌های مستندشده، در سال ۲۰۲۵ دستکم ۶ مورد احضار شهروندان از جمله روحانیون، فعالان مدنی، روزنامه‌نگاران، بلاگرهای فعال در شبکه‌های اجتماعی، افراد معتمد بومی به‌صورت مستند ثبت شده است. از میان این موارد، سه مورد در شهر زاهدان و سه مورد دیگر هرکدام یک مورد در شهرهای راسک، زابل و چابهار گزارش شده‌اند. اگرچه این آمار، تنها موارد ثبت‌شده و قابل مستندسازی را دربر می‌گیرد، اما به‌دلیل ماهیت غیرشفاف و غیررسمی بسیاری از احضارها، احتمال می‌رود شمار واقعی این موارد بیش از ارقام موجود باشد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*