سه ماه انتظار؛ رانندگان خودروهای استیجاری مراکز بهداشتی شش شهرستان زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی چابهار همچنان بدون حقوق

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۱ مردادماه ۱۴۰۵، با گذشت سه ماه از آخرین پرداختی، رانندگان خودروهای استیجاری مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان‌های چابهار، دشتیاری، کنارک، زرآباد، نیکشهر و قصرقند که زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی چابهار هستند، همچنان هیچ‌گونه حقوق و مطالباتی دریافت نکرده‌اند. این رانندگان با حدود ۱۰۰ خودروی استیجاری، وظیفه ارائه خدمات و جابه‌جایی نیروها و تجهیزات حوزه سلامت را در این شهرستان‌ها بر عهده دارند.

به گفته منابع رسانک، تداوم این وضعیت، زندگی و معیشت ده‌ها خانواده را با مشکلات جدی مواجه کرده است. بسیاری از این رانندگان علاوه بر تأمین هزینه‌های روزمره زندگی، ناچار به پرداخت اقساط، هزینه تعمیر و نگهداری خودرو و سایر مخارج مرتبط با فعالیت خود هستند و عدم پرداخت سه‌ماهه مطالبات، فشار اقتصادی سنگینی بر آنان وارد کرده است.

رانندگان معترض خواستار آن هستند که مسئولان دانشکده علوم پزشکی چابهار هرچه سریع‌تر نسبت به پرداخت حقوق و مطالبات معوق آنان اقدام کنند تا از تشدید مشکلات معیشتی و اختلال در روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این شش شهرستان جلوگیری شود.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*