تداوم کمبود شیر خشک در چابهار و دشتیاری؛ شهروندان از توزیع غیرشفاف و فروش آزاد گلایه دارند

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵، گزارش‌های دریافتی از شهرستان‌های چابهار و دشتیاری حاکی از ادامه کمبود شیر خشک نوزاد و دشواری خانواده‌ها در تهیه این کالای ضروری است. شهروندان می‌گویند با وجود مراجعه به داروخانه‌های مختلف، اغلب با پاسخ «موجود نیست» مواجه می‌شوند و در برخی موارد شیر خشک تنها از طریق واسطه‌ها یا با قیمت آزاد در دسترس قرار می‌گیرد؛ موضوعی که نگرانی خانواده‌های دارای نوزاد را افزایش داده است.

به گفته یک شهروند، وی پس از مراجعه به چندین داروخانه موفق به تهیه شیر خشک مورد نیاز فرزند خردسالش نشده و در نهایت ناچار شده یک قوطی شیر خشک را با قیمت حدود ۶۱۰ هزار تومان از بازار آزاد تهیه کند، در حالی که به گفته او همان محصول از طریق آشنایان با قیمت پایین‌تر قابل تهیه بوده است. این شهروند همچنین عنوان کرده که برخی افراد با خرید تعداد زیادی شیر خشک از داروخانه‌ها که گمان می‌رود داروخانه‌ها نیز با آنها همکاری می‌کنند، آن را با قیمت بالاتر در بازار عرضه می‌کنند و همین مسئله دسترسی خانواده‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی رسانک، این مشکل تنها به شهرستان چابهار محدود نیست و شهروندان در دشتیاری نیز از کمبود شیر خشک، توزیع نامناسب و نبود دسترسی عادلانه به این کالای حیاتی گلایه کرده‌اند. به گفته آنان، خانواده‌هایی که نوزاد شیرخوار دارند، برای تأمین نیاز روزانه فرزندان خود ناچار به مراجعه مکرر به داروخانه‌ها یا پرداخت هزینه‌های بیشتر در بازار آزاد هستند.

شهروندان با انتقاد از نبود نظارت مؤثر بر روند توزیع شیر خشک، خواستار ورود فوری نهادهای مسئول برای ساماندهی نحوه توزیع، جلوگیری از فروش خارج از شبکه و تضمین دسترسی عادلانه تمامی خانواده‌ها به این کالای ضروری شده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*