ادامه بحران بی‌آبی در خاش؛ شهروندان برای تأمین آب ناچار به مراجعه به ناصرآباد شدند

به گزارش رسانک، امروز جمعه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵، بخش‌های گسترده‌ای از شهر خاش همچنان با قطعی کامل یا مکرر آب آشامیدنی و مصرفی مواجه هستند؛ وضعیتی که در پی تداوم اختلال در شبکه آبرسانی و بی‌تفاوتی مسئولان، زندگی روزمره شهروندان را با مشکلات جدی روبه‌رو کرده است. ویدئوها و گزارش‌های دریافتی نشان می‌دهد که بسیاری از ساکنان این شهر برای تأمین آب مورد نیاز خود ناچارند کیلومترها مسیر را تا منطقه ناصرآباد طی کرده و با پر کردن گالن‌های ۲۰ لیتری، آب مصرفی خانواده‌های خود را تهیه کنند.

به گفته منابع رسانک، بسیاری از شهروندان حتی از داشتن خودرو یا وسیله نقلیه نیز محروم هستند و امکان جابه‌جایی برای تهیه آب را ندارند؛ موضوعی که فشار مضاعفی بر خانواده‌ها، به‌ویژه سالمندان، زنان و کودکان وارد کرده است. منابع همچنین از افزایش نارضایتی عمومی نسبت به عملکرد اداره آب و فاضلاب و سایر نهادهای مسئول خبر داده‌اند.

در همین حال، شهروندان عملکرد «علی کُرد»، نماینده مجلس از حوزه انتخابیه خاش را نیز به شدت مورد انتقاد قرار داده و از آنچه بی‌توجهی به مطالبات مردم و تداوم بحران آب می‌خوانند، ابراز نارضایتی کرده‌اند.

گفتنی است که شهرستان خاش طی هفته‌های اخیر بارها با قطعی‌های چندساعته، مکرر و در برخی مناطق با قطع کامل آب برای چندین شبانه‌روز متوالی مواجه بوده است؛ شرایطی که با وجود تداوم گرمای هوا، مشکلات فراوانی برای ساکنان این شهر ایجاد کرده و تاکنون اقدام مؤثری برای رفع پایدار این بحران از سوی مسئولان مشاهده نشده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*