به گزارش رسانک، امروز سهشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۵، صدها نفر از شهروندان شهرستان خاش در مراسم تشییع پیکر یک تبعه افغانستانی که شامگاه ۲۱ تیرماه، به همراه دو تن از برادرزاههایش که دهههاست در خاش ساکن بودند و توسط افراد مسلح ناشناس در مقابل بیمارستان امام خمینی شهرستان خاش مورد هدف گلوله قرار گرفته بودند، شرکت کردند.
هویت شهروند جانباخته، مولوی «رحمتالله همتخیل»، فرزند کتوال، اهل ولایت بغلان افغانستان پیشتر توسط رسانک محرز شده که از روحانیون اهل سنت و مهاجران افغانستانی ساکن شهرستان خاش است و از هویت دو نفر دیگر که مجروح شده بودند، تا لحظه تنظیم این خبر اطلاعی در دست نیست.
پیشتر منابع رسانک گفته بودند: این افراد در محدوده بیمارستان خاش هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفتهاند و رحمتالله که از بیش از ۳۰ سال پیش و از نخستین موج مهاجران افغانستانی و در شهرستان خاش ساکن بوده، جان خود را از دست داده و دو نفر دیگر مجروح شدهاند.
تا لحظه تنظیم این خبر، انگیزه تیراندازی و هویت عامل یا عاملان آن مشخص نشده و هیچ نهاد رسمی نیز درباره این حادثه اظهار نظر نکرده است.
Be the first to comment