ناپدید شدن یک شهروند بلوچ دارای سندروم دان در زاهدان و درخواست خانواده‌اش برای کمک جهت یافتن وی

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۵، یک شهروند بلوچ دارای سندروم دان که روز شنبه ۳۰ خردادماه در شهر زاهدان ناپدید شده، با گذشت بیش از سه روز هیچ اطلاعی از وی نیست و این امر باعث نگرانی خانواده وی شده و آنها از مردم درخواست کمک جهت یافتن وی کرده‌اند.

هویت این شهروند بلوچ، «عبدالخالق براهویی مقدم» ۴۳ ساله، فرزند ولی‌محمد، مجرد، دارای سندروم دان و اهل زاهدان در منطقه جاده قدیم در خیابان رسالت (سلیمانی ۱۵)، توسط رسانک احراز شده است.

به گفته منابع رسانک، عبدالخالق از صبح روز شنبه از منزل خارج شده و تاکنون به خانه بازنگشته است که این موضوع موجب نگرانی خانواده وی شده است. با توجه به شرایط جسمی این شهروند بلوچ، خانواده وی از شهروندان خواسته‌اند در صورت مشاهده یا اطلاع از محل حضور عبدالخالق براهویی مقدم، مراتب را به خانواده یا نهادهای مربوطه اطلاع دهند.

خانواده وی شماره تلفن
09051723495
را به عنوان راه تماس کسانی اعلام کرده که ممکن است این شهروند را جایی مشاهده یا اطلاع و سرنخی از وی دارند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*