ششمین روز تحصن رهبران سازمان «بلوچ یکجهتی» در زندان کویته در اعتراض به دادگاه‌های آنلاین

به گزارش رسانک، امروز پنجشنبه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۵، تحصن رهبران سازمان «بلوچ یکجهتی» (کمیته همبستگی بلوچ، BYC) در زندان هُدا شهر کویته برای ششمین روز متوالی در اعتراض به برگزاری دادگاه‌های غیرحضوری و مجازی ادامه دارد. این رهبران شش روز پیش در ۲۲ خرداد‌ماه در داخل زندان در واکنش به روند رسیدگی قضایی و برگزاری دادگاه‌های غیرحضوری و بصورت آنلاین، تحصن خود را آغاز کرده و اعلام کرده‌اند تا زمان تأمین حق دادرسی علنی و حضور در دادگاه‌های باز، به اعتراض خود ادامه خواهند داد.

همزمان با این تحصن، سازمان همبستگی بلوچ با راه‌اندازی یک کارزار اعتراضی آنلاین سه‌روزه، نسبت به این روند قضایی اعتراض کرده است؛ کارزاری که در آن فعالان مدنی، سیاسی، دانشجویان، وکلا و مدافعان حقوق بشر دیدگاه‌های خود را در مخالفت با دادگاه‌های غیرحضوری و مجازی و آنچه نقض اصول دادرسی عادلانه عنوان می‌شود، بیان کرده‌اند.

این کمیته همچنین از مردم بلوچ، نهادهای مدنی و فعالان حقوق بشر خواسته است تا در برابر محدود شدن روند دادرسی علنی و استفاده از سازوکارهای غیرحضوری در پرونده‌های سیاسی و مدنی سکوت نکنند.

گفتنی است که بیش از چهارده ماه از بازداشت از رهبران و اعضای ارشد کمیته همبستگی بلوچ از جمله در این بیانیه نام بازداشت‌شدگان این سازمان از جمله «مهرنگ بلوچ»، «بیبرگ زهری»، «بیبو بلوچ»، «شاه‌جی صبغت‌الله» و «گلزادی بلوچ» می‌گذرد و با وجود این مدت طولانی، همچنان وضعیت حقوقی و قضایی آنان نامشخص و در حالت بلاتکلیفی قرار دارد.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*