
به گزارش رسانک، سحرگاه شنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۴، در جریان درگیریهای نظامی و پهپادی ایران، اسرائیل و آمریکا در رودخانه کُلانی واقع در شهرستان دشتیاری، یک سوختبر بلوچ جان خود را از دست داد.
هویت این سوختبر بلوچ، «طیب بلوچ» فرزند محمدحسن و اهل روستای گنز از توابع جیونی واقع در شرق بلوچستان عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، یک پهپاد که در جریان درگیریهای نظامی میان ایران، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل در منطقه شلیک شده بود، به قایق یک سوختبر که با آن در حال تردد در رودخانه بود سقوط و برخورده کرده و در نتیجه این حادثه، این شهروند بلوچ جان باخته است.
هنوز بهطور دقیق مشخص نیست این پهپاد متعلق به کدامیک از طرفهای درگیر بوده و اینکه پهپاد ایرانی، آمریکایی یا اسرائیلی بوده است، اما منابع محلی میگویند سقوط آن در چارچوب همان درگیریهای نظامی رخ داده است.
پیکر این سوختبر بلوچ ظهر روز گذشته در زادگاهش به خاک سپرده شده است.
لازم به ذکر است که در طول سال ۲۰۲۵ در مجموع دستکم ۱۷۳ سوختبر کشته و ۱۳۲ نفر مجروح شدهاند. در نتیجه حوادث جادهای، ۱۳۱ نفر جان باخته و ۸۰ نفر مجروح شدهاند. در اقدامات نظامیان از جمله تیراندازی، انفجار مین، تعقیبوگریز و ضربوجرح توسط آنها ۳۷ نفر کشته و ۴۴ نفر مجروح شدهاند. دو نفر در پی فعالیت سوختبری دچار غرقشدگی شدهاند. افزون بر این، آتشسوزی به کشتهشدن ۱ نفر و مجروحشدن ۷ نفر انجامیده و در تیراندازی افراد مسلح ناشناس ۲ نفر کشته و ۱ نفر مجروح شدهاند. همچنین، در این سال دستکم ۲۱۱ سوختبر بازداشت شدهاند.
Be the first to comment