ترامپ: «به نظر می‌رسد تغییر رژیم در ایران بهترین اتفاقی است که می‌تواند رخ دهد»

به گزارش رسانک، روز جمعه ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به وقت ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور، در اظهاراتی تازه درباره وضعیت ایران و احتمال تغییر رژیم سخن گفت و با استقبال از این ایده اعلام کرد که به باور او «به نظر می‌رسد این بهترین اتفاقی است که می‌تواند رخ دهد.» این سخنان در حالی مطرح شده که تنش‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و همزمان، ایالات متحده از اعزام نیرو و تجهیزات نظامی بیشتر به منطقه خبر داده است.

ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگاری که از او پرسید آیا خواهان تغییر رژیم در ایران است، گفت: «۴۷ سال است که آنها مدام حرف می‌زنند و حرف می‌زنند. در این میان، ما در حین حرف زدن آنها جان‌های زیادی را از دست داده‌ایم. پاها، بازوها و صورت‌های [افراد] قطع شده است. ما مدت زیادی است که با این وضعیت روبرو بوده‌ایم. پس بیایید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.» وی همچنین در پاسخ به این سوال که چه کسی را برای در دست گرفتن امور ایران مناسب می‌داند، اظهار داشت: «نمی‌خواهم در این باره صحبت کنم.»

او با اشاره به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه افزود: «قدرت فوق‌العاده‌ای از راه رسیده است و همانطور که می‌دانید، قدرت بیشتری هم وجود دارد و ناوهای هواپیمابر دیگری هم به زودی فرستاده می‌شوند، بنابراین اگر بتوانیم برای یک بار هم که شده این موضوع را حل و فصل کنیم، اکنون شاهد آن خواهیم بود.» ترامپ درباره احتمال اعزام کماندوها برای بازیابی مواد هسته‌ای «کاملا نابودشده» ایران نیز گفت: «می‌توانید هرچه از آن گرد و غبار باقی مانده را جمع‌آوری کنید. این واقعا کم‌اهمیت‌ترین بخش ماموریت خواهد بود. اگر چنین کاری انجام دهیم، کم‌اهمیت‌ترین بخش ماموریت است.»

ترامپ همچنین تصریح کرد: «اگر مقام‌های ایران توافق مناسبی به ما بدهند، ما چنین کاری نخواهیم کرد. اما همان‌طور که می‌دانید، در گذشته چنین نکرده‌اند. باید بگویم آنها می‌خواهند گفت‌وگو کنند، اما تا اینجا بیشتر حرف زده‌اند و اقدامی انجام نداده‌اند.»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*