آزاد شدن کودک بلوچ ربوده‌شده در چابهار و بازگشت وی به آغوش خانواده پس از سیزده روز

به گزارش رسانک، امروز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه ۱۴۰۴، یک کودک بلوچ که شامگاه ۳ دی‌ماه توسط افراد ناشناس در شهر چابهار ربوده شده بود، پس از گذشت سیزده روز از چنگال ادم‌ربایان آزاد و به آغوش خانواده بازگشت.

پیشتر هویت این کودک بلوچ، «احمد هاشمزهی»، فرزند علی و ساکن چابهار توسط رسانک احراز شده بود.

به گفته منابع رسانک، احمد به همراه برادر دوقلوی خود در کوچه پشت مسجد محمدی در حال عبور بودند که افراد ناشناس به سمت او حمله‌ور شده و وی را با زور ربوده‌اند. احمد در لحظه ربایش با فریاد و تقاضای کمک تلاش کرده شهروندان اطراف را از وضعیت خود آگاه کند و یکی از اهالی محل نیز برای جلوگیری از ربایش وارد عمل شده، اما افراد مهاجم با حمله به این شهروند مانع دخالت او شده و در نهایت موفق به ربودن کودک شده‌ بودند.

از نحوه آزادی وی اطلاعی در دست نیست ولی ربودن این کودک بلوچ، موجی از نگرانی و ترس را در میان خانواده‌ها و ساکنان شهر چابهار برانگیخته‌ بود؛ رخدادی که بار دیگر ناامنی کودکان و ناتوانی نهادهای مسئول در تأمین امنیت شهری را به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم تبدیل کرد.

این حادثه در شرایطی رخ داده که پیش‌تر نیز گزارش‌هایی از افزایش احساس ناامنی در میان خانواده‌های بلوچ، به‌ویژه در ارتباط با کودکان، منتشر شده کمااینکه یک کودک به نام «محمد خالقی» که در شامگاه ۲۰ آذر ماه ربوده و پیکر وی دو روز بعد در خارج از شهر کشف شده بود. تداوم چنین حوادثی و نبود پاسخ‌گویی شفاف و اقدام بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، نگرانی عمومی را تشدید کرده و این احساس را تقویت کرده است که جان و امنیت کودکان در فضاهای شهری چابهار به حال خود رها شده است.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*