یورش نیروهای امنیتی به بمپور و تیراندازی هوایی پس از ممانعت زنان/ مردم نیروها را فراری دادند

به گزارش رسانک، شامگاه امروز ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴، نیروهای امنیتی و نظامی با یورش به بمپور برای بازداشت یک شهروند بلوچ اقدام کردند که این عملیات با توجه به عدم ارائه حکم قضایی، با ممانعت زنان محلی روبه‌رو شد و در ادامه، نیروها با تیراندازی هوایی فضای رعب و وحشت در منطقه ایجاد کردند.

به گفته منابع رسانک، این حادثه در خیابان طالقانی رخ داده و بدنبال تیراندازی نیروهای لباس‌شخصی، اهالی محل به سمت آنها سنگ پرتاب کرده و شیشه‌های خودروها را شکسته‌اند که پس از آن نیروها بدون بازداشت کسی از محل متواری شده‌اند.

منابع افزوده‌اند: این یورش برای بازداشت یک شهروند بلوچ که جهت شرکت در یک مراسم پُرسه به محل آمده بود، در شرایطی انجام شده که حضور گسترده نیروها و نوع برخورد آنان باعث نگرانی شدید شهروندان شده و آرامش عمومی منطقه را مختل کرده است.

منابع همچنین اعلام کرده‌اند که نیروهای حاضر در این عملیات ترکیبی از افراد با لباس نظامی و لباس شخصی بوده‌اند. همچنین چندین خودروی نظامی و غیرنظامی نیروها را در جریان این یورش همراهی کرده‌اند.

اولین نفری باشید که دیدگاه می‌نویسد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


*