به گزارش رسانک، روز گذشته ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۴، در پی برخورد بسیار شدید دو خودروی سوختبر لندکروز در مسیر مرزی ریمدان در شهرستان دشتیاری و در حوالی روستای ریمدان کمال، دو سوختبر بلوچ جان خود را از دست دادند و دو سوختبر دیگر به دلیل شدت برخورد از ناحیه پا و گردن دچار شکستگی شدند.
هویت یکی از سوختبران جانباخته «دوشنبه بلوچ»، حدودا ۳۲ ساله، فرزند ثوبان و ساکن روستای سولدان بخش باهوکلات شهرستان دشتیاری عنوان شده و سوختبر جانباخته دوم نیز ساکن همین روستا بوده که تا لحظه تنظیم گزارش اطلاعات دقیقی از هویتش در دست نیست. همچنین هویت دو سوختبر مجروحشده «عارف بلوچ» ۲۶ ساله، فرزند فقیرمحمد، متاهل و دارای یک فرزند و «محمد توزیده» ۱۵ ساله، فرزند رزاق، هر دو اهل سند باهو (سند نورمحمد) بخش باهوکلات شهرستان دشتیاری، عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، این حادثه حوالی ساعت ۸ صبح زمانی رخ داده که دو خودروی لندکروز به شدت با یکدیگر برخورد کردهاند. شدت ضربه به حدی بوده که دو سرنشین جان باختند و دو نفر دیگر با شکستگیهای شدید به بیمارستان منتقل شدند.
قابل ذکر است که بر اساس گزارشهای جمعآوری شده از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا پایان آن در مجموع دستکم ۴۷۹ سوختبر در پی حوادث جادهای، تیراندازی نیروهای نظامی، حمله افراد مسلح ناشناس، انفجار مین، آتش سوزی و غرق شدن کشته و زخمی شدهاند که در بین آنها ۲۵۳ تن جان باخته و ۲۲۶ نفر مجروح شدهاند.
Be the first to comment