یادمان شهدای جمعه خونین در زاهدان با حلقه گل

به گزارش رسانک، امروز دوشنبه ۷ مهر ماه ۱۴۰۴، شماری از شهروندان بلوچ در زاهدان با قرار دادن یک حلقه گل در نزدیکی مصلی، یاد و خاطره جان‌باختگان «جمعه خونین ۸ مهرماه ۱۴۰۱» را گرامی داشتند. این اقدام نمادین در حالی انجام شد که همچنان آثار آن فاجعه و بی‌توجهی مسئولان به دادخواهی خانواده‌های قربانیان بر جامعه سنگینی می‌کند.

بر اساس این گزارش، در «جمعه خونین زاهدان» بیش از صد شهروند بلوچ بر اثر شلیک مستقیم نیروهای نظامی و امنیتی جان خود را از دست دادند و صدها نفر نیز زخمی شدند. با گذشت سه سال از این کشتار، هیچ‌گونه رسیدگی قضایی برای تحقق عدالت صورت نگرفته و عاملان این سرکوب همچنان در جایگاه‌های امنیتی و نظامی باقی مانده‌اند.

به گفته شهروندان، این حلقه گل «یادآور خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده‌ای است که هرگز فراموش نخواهد شد» و نمادی از پایداری ملت بلوچ بر حق‌خواهی و دادخواهی برای قربانیان به شمار می‌رود.

این یادمان بار دیگر نشان داد که مردم بلوچستان با وجود فشارها و سرکوب‌های روزمره، همچنان بر حفظ خاطره جان‌باختگان و مطالبه عدالت پایدار مانده‌اند.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*