کشته‌شدن دستکم دو شهروند بلوچ در پی تیراندازی افراد مسلح در مقابل دادگستری سراوان

به‌ گزارش رسانک، صبح امروز دوشنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۴، دو شهروند بلوچ در مقابل ساختمان دادگستری شهرستان سراوان هدف تیراندازی افراد مسلح قرار گرفتند و جان خود را از دست دادند.

هویت این دو شهروند بلوچ کشته شده، «احمد اُمرا» فرزند نورمحمد، متاهل و دارای فرزند، بازنشسته آموزش و پرورش و اهل سراوان و «نادر میربلوچزهی» ۲۷ ساله، فرزند محمد، متاهل و اهل منطقه بم‌پشت شهرستان سراوان توسط رسانک محرز شده است.

برخی گزارش‌های تأییدنشده دریافتی نیز حاکی از آن است که یک شهروند زن نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفته که رسانک تا لحظه تنظیم این خبر در حال بررسی این گزارش‌ها می‌باشد.

منابع رسانک گفته‌اند: نادر میربلوچزهی به همراه همسر و بستگان خود برای انجام امور قضایی به دادگستری مراجعه کرده بود که توسط بستگان همسرش که با او دچار اختلاف بودند، هدف حمله مسلحانه قرار گرفت. در این حمله، یک گلوله به سر و یک گلوله به قلب او اصابت کرده و در دم جان باخته است.

منابع افزوده‌اند: در جریان همین تیراندازی، «احمد امرا» که برای پیگیری کار شخصی به دادگستری مراجعه کرده بود نیز به‌طور ناخواسته هدف گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داده است. مهاجمان سرنشینان یک خودروی سواری بوده‌اند که در مقابل دادگستری اقدام به تیراندازی کرده‌اند.

لازم به ذکر است که بر اساس گزارش های جمع‌آوری شده در سال ۲۰۲۴ دستکم ۴۶۹ شهروند بلوچ مورد حمله مسلحانه افراد ناشناس قرار گرفته‌اند که در بین آنها ۲۸۴ نفر کشته و ۱۸۵ نفر زخمی شده‌اند. در بین این افراد دستکم ۴۷ کودک و زن نیز وجود دارد که در بین آنها ۱۷ کودک کشته،‌ ۱۴ تن مجروح و ۹ زن کشته و ۷ تن دیگر مجروح شده است.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*